Hoogsensitief en in balans zijn

Voel je veel en heb je daar wel eens last van? Merk je dingen op die anderen niet op lijken te vallen? Voel je je vaak overweldigd door het dagelijks leven en ‘anders dan anderen’? Het zou zo maar kunnen dat je hoogsensitief bent. Dit komt meer voor dan je denkt. Hoogsensitiviteit is een krachtige kwaliteit die, als je er geen goede grip op hebt, zeker zijn lastige kanten kan hebben. Denk je dat je hoogsensitief bent, of weet je het niet maar voel je je ‘anders’? Wil je jezelf beter leren kennen, rust en kracht ervaren in jezelf en grip krijgen op je gevoeligheid? Komt dan bij me langs en we gaan samen aan de slag. Ik werk zowel met volwassenen als kinderen (en hun ouders).

Mijn ervaring als HSP

Ik ben zelf een hoogsensitief persoon en ben daardoor ervaringsdeskundige in het leven met hoogsensitiviteit. HSP zijn, houdt voor mij in dat ik mensen erg goed aan voel en ik zeer gevoelig ben voor energie en sferen. Maar ook dat ik mezelf kan verliezen in mijn denken met gedachtes die dan niet meer met wilskracht te stoppen lijken. Ik ben het type HSP dat de prikkels zelf gretig opzoekt, al kan dat ineens omslaan en tegen me gaan werken. Als ikzelf de druk teveel opvoer voor mezelf, als de (vooral sociale)prikkels een grens in mij bereiken, dan kan alles ineens teveel zijn en wordt de overprikkeling een valkuil voor me. Maar: mijn hoogsensitiviteit maakt mij daarentegen ook prettig in de omgang door de verbinding die ik voel met mensen. Het geeft me een zeer goede intuïtie. En het is een verrijking voor mij en mijn cliënten in dit werk, want ik Zie… Jou!

Hoogsensitiviteit is een talent

Doordat ik in het verleden vaak vastliep in mezelf en ik in mijn opleiding meer leerde over hoogsensitiviteit (“hé, dat gaat over mij!”), ben ik me de afgelopen jaren meer en meer in gaan verdiepen in hoogsensitiviteit. Er ging een wereld voor me open. Ik heb aan mezelf gewerkt en ontdekt hoe ik er op een betere en creatievere manier mee om kan gaan. Ik zie mijn sensitiviteit tegenwoordig juist als mijn grootste kracht! Ook ik struikel en val nog steeds wel eens, maar ik leef mijn leven tegenwoordig ten volle, gebruik mijn aanleg juist als een talent: bijvoorbeeld in echt contact maken en verbinding voelen met mensen. Mensen zoals jij!

Wat ik voor jou kan betekenen

Heb jij behoefte aan:

  • Meer zelfkennis en zelfvertrouwen?
  • Dichter bij jezelf staan, jezelf minder ‘verliezen in anderen’, beter voor jezelf zorgen?
  • Grip krijgen op het omgaan met verschillende prikkels?
  • Je eigen intuïtie ontwikkelen, je eigen gevoel weer durven vertrouwen?
  • Minder twijfelen, meer daadkracht?
  • Jezelf niet verliezen in je eigen denken, maar weer in contact staan met wie je echt bent?
  • Je niet laten leiden door emoties, gedachtes, angsten, oude pijnen en oude patronen, maar zelf weer de regie hebben?

We gaan samen aan de slag met een gepersonaliseerd traject om jouw licht van binnen sterker te maken en te laten stralen. Door zowel mijn eigen ervaring als de kennis die ik heb opgedaan, kan ik jou helpen krachtiger te staan in jezelf en jouw leven. Zodat jij je vrijer voelt in zijn wie je bent, beter kunt voelen wat je nodig hebt en helderder weet wat je wilt. Ik wil dat jij weer ten volle kunt genieten van wie je echt bent. Wil jij dat ook?

Je gaat bij mij zowel in gesprek als op een kunstzinnige wijze contact maken met wie je écht in je kern bent. Hoe dit werkt kun je hier lezen.

Dit contact met je ware zelf voelen en uiten middels kunstzinnige opdrachten, verbindt je hart met je handen en je hoofd. Deze verbinding met jezelf voelen is voor iedereen belangrijk, maar vooral als je heel gevoelig bent.

Alles wat je doet en maakt is goed, net zoals jij goed bent precies zoals je bent!

Maak vrijblijvend een afspraak ter kennismaking, ik hoor graag van je.

dit is een test voor de footer text