HartsTocht

Kom een dag intuïtief schilderen! Helemaal voor jezelf er mogen zíjn…. Alleen jezelf te hoeven verzorgen en vermaken… Alles loslaten… Een heerlijke verzorgde dag ontspannen doorbrengen met gelijkgestemden!

Ik begeleid je deze dag op jouw HartsTocht, je maakt in deze workshop intuïtief schilderen een reis naar binnen… In deze schilderworkshop maak je niet alleen een prachtig schilderij waarmee je jezelf absoluut zult verrassen: Het is een dag waarin je jezelf op allerlei manieren ontmoet!

Ont-moeting

Je ontdoet jezelf deze dag van het altijd maar ‘moeten’. Want wat ‘moeten’ we altijd veel, vooral van onszelf… Het is tijd om minder te moeten en meer los te laten! Zet dit gevoel van ‘moeten’ in jezelf om naar wat je graag wilt, of wat goed voelt voor jou op dít moment en ervaar wat dat voor je doet. Deze workshop is een mooie oefening in dit ‘ont-moeten’ en zal ook na de workshop doorwerken in je dagelijks leven.

De tweede wijze van ontmoeten is … dat je jezelf ontmoet! Maak kennis met jouw kern, jouw innerlijk kompas, jouw intuïtie, jouw unieke zelf. Je intuïtie en innerlijk kompas beter leren voelen, herkennen en durven volgen, is een proces dat je kunt trainen en versterken door kunstzinnig te werken. Ik begeleid je hierin.

Zo is deze workshop intuïtief schilderen meer dan alleen een schilderworkshop: het is een ervaring, een ontmoeting, een verrijkende dag die je ziel voedt. Een dag vol ontspanning, loslaten, plezier en diepgang.

Je gaat naar huis met je eigen kunstwerk, met je hart en hoofd boordevol inspiratie en kennis over zowel intuïtief schilderen, als ook over jezelf en je leven. Deze workshop draait om jou!

Authentiek boven artistiek

Voel hoe fijn het is om los te komen uit je denken en je eigen creativiteit dapper laten stromen vanuit je gevoel, uit je handen, op je doek. Vanuit verbinding met jezelf het ‘moeten’ loslaten. Fouten bestaan niet, alles is goed! Hiervoor is ervaring of ‘kunstenaar zijn’ niet nodig. Hier zijn we niet bezig met artistiek zijn, maar met authentiek zijn: geef je ware zelf de ruimte en ervaar wat dat met je doet.

Intuïtief schilderen

Met intuïtief schilderen heb je geen vooraf bedacht beeld in gedachten waar je naartoe werkt. In mijn workshop leer je hoe je steeds verder kunt werken met wat je kunstwerk NU voor jouw gevoel nodig heeft. Ik geef je daar de tips, begeleiding en middelen voor. Doordat je niet naar een vooraf vastgesteld eindresultaat toewerkt, sta je open en werk je met wat zich NU aandient. Dit geeft een gevoel van vrijheid. Laat dát nou precies zijn wat jouw dagelijkse leven ook zal verrijken!

Jezelf toestaan om in een opwelling vanuit je intuïtie, heerlijk te mogen spelen met materiaal en kleur en vorm. Fouten bestaan niet, alles is goed! Je gaat werken met veranderende invalshoeken en brengt vanuit beweging of juist vanuit stilte nieuwe lagen aan. Je maakt je eigen accenten en markeringen, schildert over wat niet goed voelt voor jou en benadrukt of herhaalt wat wel goed voelt. Net als het leven! Zo wordt jezelf ont-moeten, echt een ontmoeting met je ware zelf. Jouw Hartstocht!

De dag

Ik begeleid je in dit proces van dapper je intuïtie durven volgen en nieuwe dingen proberen. Ik laat je kennis maken met technieken, materialen en middelen die de kunstenaar in jou naar boven brengen. Ook maak je kennis met wat er op dit moment in jou leeft, er ontstaat iets wat uniek is, omdat jij uniek bent. Er bestaan geen fouten, maar wel nieuwe ontdekkingen te doen. Het proces en het eindresultaat is altijd mooi want jij hebt het gemaakt met plezier. Je hebt een gezellige dag gehad en gaat naar huis met een goed gevoel, meer zelfkennis en een mooi schilderij wat je helemaal zelf gemaakt hebt en zo aan de muur kan!

Je kunt je bij mij vrijblijvend aanmelden voor meer informatie. Ik hou je dan op de hoogte als er weer een workshop wordt gepland, waarna je zelf alsnog kunt beslissen of je een plekje wilt reserveren of niet.
De workshops intuïtief schilderen zijn van 10 tot 17 uur. Materialen zoals kwalitatief goede acrylverf en een goed schildersdoek zijn inbegrepen. Je krijgt hier koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke lunch is inbegrepen en aan het eind van de middag is er een gezellig wijntje of ander drankje ter afsluiting.

Ik ontmoet je graag op éen van deze dagen!

Hartegroet,

Jennifer

dit is een test voor de footer text