Mijn visie

Ik geloof dat in ieder van ons een licht zit: jouw oorspronkelijke bron, bestaande uit liefde, wijsheid, rust en creativiteit.

Jouw lichtje in je hart is jouw ware Zelf, je bron, je ziel kun je het ook noemen. Je hartenlicht weet en voelt precies wat goed is voor jou, waarvoor je in dit leven bent en waar jij gelukkig van wordt. Als je je verbonden voelt met jouw innerlijke bron, dan geeft dat een gevoel van vrijheid. Gaat het leven makkelijker, meer als vanzelfsprekend.

Soms loop je vast

Toch is het soms moeilijk goed bij deze bron en bij je gevoel te kunnen komen. Met praten en denken kom je namelijk wel bij de zaken waar je je bewust van bent, maar moeilijk tot niet bij je onbewuste gevoelens, processen, pijnen en emoties. Deze onbewuste gevoelens en emoties kunnen je soms flink dwars zitten in je leven. Ze willen eruit en ze willen gehoord worden!

Kunstzinnig werken brengt je bij je bron

Dit onbewuste deel van jezelf laat zichzelf zien als je je handen beeldend laat werken, zonder je hoofd, je denken erbij in te zetten. Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. Beeldend werk helpt je om iets weer te geven waar je de woorden niet voor hebt. Je handen laten je zien wat je hoofd tot nu toe niet begrijpen kon.

Wat van binnen leeft mag naar buiten

Als kunstzinnig dynamisch coach help ik je deze onbewuste processen in beeld te brengen doordat je creatieve opdrachten mag doen, waar we samen naderhand over in gesprek gaan. Zo wordt je je bewust van jouw onbewuste proces en gevoel. Pas als je je er bewust van bent, kun je er wat mee doen in de dagelijkse praktijk. Dát is op kunstzinnige wijze werken aan je hulpvraag. Zo groei jij als mens en leer je steviger te staan.

Nieuwe inzichten, nieuwe paden

Je oefent jezelf in dit traject in het contact maken met jouw echte Zelf, jouw hartenlicht. Deze bron in jou heeft de antwoorden voor je en wijst je de weg.

Ik begeleid jou in de zoektocht in jezelf, alle antwoorden die je zoekt zitten al in jou. Ik help je slechts ze te ontsluiten. Of het nu:

  • individuele coaching is om het weer goed met jezelf te hebben in je leven, je werk, je relaties
  • coaching is om jouw hoogsensitiviteit een verrijking voor jezelf te laten zijn en niet langer een last,
  • een workshop intuïtief schilderen is,
  • kunstzinnig werken in een groep aan een thema voor persoonlijke ontwikkeling is,
  • kunstzinnige lessen voor scholen zijn, voor persoonlijke groei en fijne energie in de groepen;

… contact met je kern, je echte zelf, staat bij de activiteiten die ik aanbied, altijd centraal. Verbinding tussen hand, hoofd en hart is de sleutel voor leven vanuit je hart en ziel. Kunstzinnig werken geeft die verbinding. Kom het proberen! Met meer licht in je hart en een hart wat lichter aanvoelt straal jij, ben je rustiger, zelfverzekerder en blijer.

Ik bewandel graag met jou dit pad in jouw ontwikkelingsproces. Ik loop met je mee, stap voor stap, met betrokkenheid, liefde, aandacht, enthousiasme, lichtheid, humor en zonder oordeel. Je mag er helemaal zijn zoals je bent, niks moet wat jij niet wilt. Jij bent je eigen stuurman/stuurvrouw op je eigen reis naar een krachtige, blije jij!

dit is een test voor de footer text