Coaching

Waar heb jij behoefte aan?

  • Meer zelfkennis en zelfvertrouwen?
  • Dichter bij jezelf staan, jezelf minder ‘verliezen in anderen’, beter voor jezelf zorgen?
  • Grip krijgen op het omgaan met verschillende prikkels?
  • Je eigen intuïtie ontwikkelen, je eigen gevoel weer durven vertrouwen?
  • Minder twijfelen, meer daadkracht?
  • Jezelf niet verliezen in je eigen denken, maar weer in contact staan met wie je echt bent?
  • Blijdschap, plezier, zin in je leven en een zinvol leven ervaren waarin je verschil maakt voor jezelf en zij die je lief zijn?
  • Helder zien wat jou tegenhoudt, en dit leren omzetten naar betere en fijnere gevoelens en keuzes?
  • Leren hoe je uit je hoofd komt, je denken tot rust brengt, niet langer een ‘vol hoofd’ hebt?
  • Je niet laten leiden door emoties, gedachtes, angsten, oude pijnen en oude patronen, maar zelf weer de REGIE hebben?

Dan ben je bij Hartenlicht coaching aan het goede adres! 

Veranderen, of het nou persoonlijk is, of meer zakelijk gedreven, kan één van de moeilijkste opgaves in je leven zijn. Jennifer kan je als geen ander de richting wijzen door je vooral vertrouwen te geven (jij moet het zelf doen), met behulp van gesprekken of met het uiten van je innerlijke expressie. Niets moet, alles mag. Jezelf bewust laten worden waar jij voor wilt staan en hoe je daar naar toe groeit. Bovendien is Jennifer een prachtmens. Ik ken weinig mensen die met zoveel passie en enthousiasme je ondersteunen in het leren van wat jij bent, wilt zijn en hoe je daar naar toe komt.

Arjan (47)

Jenny is een ontzettend lieve vrouw. Iemand waar je je vertrouwd mee voelt en alles mee kan en wilt delen. Doordat zij ook haar eigen shit heeft doorgemaakt, kan zij goed invoelen en heb je niet het idee dat je de enige bent. Met Jenny's oefeningen kan ik mijn denken uitzetten en naar mijn gevoel gaan. Ik ben daardoor zo'n stuk rustiger geworden. Ervaar ook veel minder stress. Komt dat wel opzetten, dan weet ik nu hoe ik daarmee om moet gaan. Ik heb door de coaching geleerd om van het leven te genieten. Te leven in het moment en te genieten van de kleine dingen.

Maureen (30)

Puur en oprecht. ervaren en toch onbevangen. Jennifer is een fantastische gids die een ander kan helpen om weer te 'aarden' en zijn of haar eigen kracht (opnieuw) te ontdekken.

Janet (45)

Onze dochter worstelde met een negatief zelfbeeld. Een grote muur was al in opbouw… Als ouders hoopten wij dat Jennifer haar hierbij zou kunnen helpen. In de sessies – eerst samen, daarna alleen met haar – bleek iedere keer de cirkel rond te komen. Door creatief bezig te zijn, kreeg onze dochter de kans zonder woorden toch te uiten wat speelde. Dichter bij het gevoel en de essentie. Fouten weer zien als leermomenten. Voelen en doen, impulsief i.p.v. overdenken, ontspannen i.p.v. spanning opbouwen. Zelfvertrouwen en succeservaringen opdoen. Ze is anders en dat is oké. Als ouders word je ook meegenomen in het proces en veranderende dynamiek. Jennifer deelt bevindingen en neemt ons mee in het ontwikkelproces van onze dochter, zodat we begrijpen wat ze meemaakt. Jennifer heeft de kennis en kunde, maar ook het geduld waardoor onze dochter zich in alle veiligheid weer kon vinden. Ze straalt weer, huppelt weer, is ontspannen en durft zich te laten horen en zien. We zijn heel blij met deze hulp!

Marco & Renate

Jennifer is een heel fijngevoelig mens en met haar open houding een enorme fijne coach. Ze stelt je op je gemak, verwelkomt je echt, maakt haar ruimte tot jouw ruimte, waardoor je een vrijheid voelt waarin alles mag zijn zoals het is. Ze heeft een open mind wardoor ze kan kijken naar een eventuele diepliggender kwestie die eigenlijk de aandacht vraagt, onder de eerste hulpvraag. Ze gaat uit van het positieve en vanuit die basis opbouwend werken. Heerlijk, veilig en helend!

Herma (51)

We hebben eindelijk ons kind terug! Ze is weer vrolijk, staat steviger, heeft zelfvertrouwen en gaat anders en beter om met de situatie op school en andere kinderen. Ze geeft op alle fronten beter aan wat ze wel of niet wil en maakt dat op een fijnere manier bespreekbaar. De dynamiek thuis in het gezin is eindelijk weer prettig, relaxed en met humor. De coaching van Jennifer maakte alle verschil, enorm dankbaar!

Ouders van een 9 jarige cliënt

Jennifer gaat met je op zoek naar de kern en helpt je met het aangaan van eventuele problemen die zich in je proces aandienen. Met een open blik, kritisch in positieve zin, uitnodigend om je grenzen te verkennen in je eigen proces. Puur en eerlijk, warm, empathisch en een groot gevoel voor humor, dat is Jennifer.

Eva (56)

Van Jennifer heb ik geleerd hoe je in donkere tijden juist jezelf en het leven moet omarmen, om weer de beweging vooruit te kunnen maken. Jennifer's sprankelende persoonlijkheid, evenals haar levenskunst en wijsheid is mooi en authentiek en dit zie je terug in haar coaching.

Mafalda (49)

Jennifer kijkt zonder oordeel met onze dochter mee, naar waar ze tegenaan loopt en coacht haar door de lastige dingen heen. Zo hoeft ze het niet alléén te doen. "Mam, ik leer mezelf steeds beter kennen... ik mag er zijn zoals ik ben.... ik ben goed zoals ik ben!" Dat deed ons als ouders zo ontzettend goed: je kind weer zoveel vertrouwen in zichzelf terug te zien krijgen. De handvatten die ze aangereikt heeft gekregen, hebben haar mede gemaakt tot wie ze nu is en daar zijn wij Jennifer ontzettend dankbaar voor. Ik zeg: een aanrader voor ouders 'met kinderen die in de knoop zitten"...!

Carolien (47)

Samen met Jennifer op zoek naar mezelf... Het heeft mij zo ontzettend veel gebracht! Warm, enthousiast, kundig, puur, eerlijk, grappig, dat is Jennifer. Ze ziet JOU! Met een lach en een traan heb ik de coaching doorlopen. En nu zie ik mezelf ook! Ben nog dagelijks zó dankbaar dat ik samen met Jennifer dit pad heb mogen bewandelen.

Esther (44)

Vertrouwen, veiligheid, veerkracht & vitaliteit

Mijn coaching is gebaseerd op mijn levensvisie: In vrijwel ALLE aspecten van je leven loopt het soepeler en fijner, voelt het beter en kloppend en komt er als vanzelf steeds mee moois op je pad wat echt bij jou past, als jij maar afgestemd bent op je Zelf. Wanneer je ‘follow your joy’ toepast en je intuïtie kunt voelen en durft te volgen. Wanneer jij straalt in zelfliefde en je fundering weer stevig staat, DAN trek je als een MAGNEET aan wat echt bij jou past.

Als je je Zelf beter voelt, jouw energie ervaart en echt aanwezig bent in dit lichaam, popt dat leukere werk ineens op, komt die nieuwe liefde ineens op je pad of je sprankelt je huidige relatie prompt meer. Dan struikel over dat heerlijke nieuwe huis wat je maar niet kon vinden. Dan verdwijnen en verminderen fysieke pijnen en vind je je tribe qua vrienden.

Wat het ook is waar jij denkt dat je mee worstelt, wat je denkt ‘nodig te hebben om je goed te voelen’, of ‘wat het verschil gaat maken als je maar een oplossing weet’: Dit alles komt heel natuurlijk vloeiend op jouw pad, zolang JIJ maar STROOMT.

Als je niet met jezelf verbonden bent is het authentiek verbinden met de ander ook niet echt haalbaar. Verbinding voelen is een primaire levensbehoefte. Het begint in jou.

Dit is waar ik je mee help. Met jouw contact met jou. Zodat alles in je leven kan stromen, als jij maar lekker in flow zit met jezelf. Hier licht op werpen en jou helpen opschonen, daar ben ik heel goed in.

Werkwijze met het Hartenlichtkompas

Leven volgens je eigen innerlijk kompas: Zet je intentie en bepaal op basis daarvan je koers. Op die manier maak je het jezelf mogelijk om vanuit je hart gedreven te gaan leven. Je stemt af op jouw unieke ware noorden.

Mijn coaching is gebaseerd op het bekrachtigen van de 4 v’s, de ‘windrichtingen’ van je innerlijk kompas, het Hartenlicht kompas. Middels meerdere technieken werk ik met je aan het versterken van jouw gevoel van veiligheid, vertrouwen, veerkracht en vitaliteit. Juist het gebruik van meerdere technieken is waarom mijn coaching zo goed werkt. Je hele energiesysteem komt hiermee weer op de rit en daarmee kom jij weer op koers.

Via deze windrichtingen snel weer op koers

Vertrouwen

… hebben in je intuïtie

 

> Leren varen op je innerlijke stem

We maken weer verbinding met je geest, je spiritualiteit, je Bron.

spiritueel

verbinding met jezelf

Veiligheid

… voelen in jezelf

> Groeien in zelfvertrouwen en vergroten van je zelfbeeld en eigenwaarde

Dit doen we door creatief aan de slag te gaan.

creativiteit 

hart

Veerkracht

… ontwikkelen door verbinden van hart, hoofd en handen

> Leren tijd te nemen om te doen waar jij van oplaadt

We gaan in gesprek, je krijgt inzichten & tools om toe te passen waar je blij van wordt

mentaal

brein

Vitaliteit

… en energie in jezelf ervaren

> Pijnpunten en daarmee samenhangende patronen herkennen en loslaten

Door middel van visualisaties en beweging mag je oude pijn aankijken en oplossen

⋅energetisch 

verbinding met de ander

Praktische informatie

Coachingsessies: duren gemiddeld 1,5 – 2 uur

Kosten: 88 euro per uur (BTW vrijgesteld) en inclusief materiaal. Je betaalt per sessie, precies voor de duur van de sessie. Zo benutten we het mooist de flow en behoefte die je in een sessie voelt en maak je optimale progressie in je proces.

Wanneer: Op afspraak, meestal elke 2 weken. Indien gewenst kan het vaker of later in je proces juist met langere tussenposes. Alles gaat in overleg: net wat jij prettig vindt.

Traject: Een coachingstraject varieert van persoon tot persoon en ligt tussen 3 en 12 sessies. Hoeveel sessies je nodig hebt, is afhankelijk van zowel je hulpvraag/problematiek, maar ook van waar jij nu in je eigen stroom staat. Elk proces en dus elk traject is persoonlijk.

We bekijken samen per sessie hoe het gaat en hoe, of en wanneer je verder wilt. Het hele idee is dat jij weer voelt dat je de regisseur in jouw eigen leven bent, dus ook hierbij geldt: jij bepaalt!

Het is mijn ervaring dat er voor de meeste hulpvragen gemiddeld 6 sessies nodig zijn. Elk persoon is echter anders en ik maak er waar mogelijk altijd maatwerk van. Afgestemd op jou, jouw wensen en jouw situatie.

 

Pakketten en offertes

Werkgevers vergoeden vaak mijn coachingstrajecten.

Meestal is de werkgever bereid om de coaching te betalen, zeker in het geval jij op dit moment ziek thuis bent. Een blije, gezonde werknemer in balans, is een productieve en creatieve werknemer die innoverend werk neer kan zetten: Coaching is daarom altijd win-win, voor zowel de werkgever als de werknemer.

Maak je wens tot coaching gerust bespreekbaar op je werk en met mij. Ik kan een passende offerte voor jullie maken, waarbij ik transparant werk ik met vast geprijsde pakketten van verschillende groottes, afhankelijk van je hulpvraag.

Een vast geprijsd coachingstraject als pakket heeft mogelijk ook voor jou als particuliere cliënt de voorkeur. Vraag mij gerust naar de scherp geprijsde pakketten waaruit je kunt kiezen.

Heb je vragen of wensen? Laat het me weten, ik denk graag met je mee.

Ja!

Kijk rond op de site, leer mij kennen. Voel je ergens in jezelf een “JA!” bij mij? Dan ben ik jouw coach! Twijfel je nog, maak dan een vrijblijvende kennismakingsafspraak met me. 

Wil je gelijk al echte stappen maken en lekker aan de slag om de beste versie van jezelf te worden? Maak dan nu een afspraak voor je eerste sessie. 

Je bent op deze site terechtgekomen met een reden, maak werk van jezelf. Je bent niet alleen, we doen het samen. Geloof me: je bent het waard!

Tot snel!

Nieuws & Inspiratie

Op de hoogte blijven van activiteiten, online cursussen, nieuwe data voor groepslessen? 

Zo nu en dan een persoonlijk, vermakelijk en herkenbaar verhaal 'a-la-Jenny', over een inspirerend onderwerp ontvangen?

Meld je hier aan en je hebt eerste keus bij inschrijven EN bent altijd als eerste vermaakt & op de hoogte! 

Gelukt! Je staat op mijn persoonlijke lijst, welkom!