Ik begeleid zowel volwassenen, als kinderen en tieners (en hun ouders).

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?

Mail, bel of app me dan gerust voor een afspraak!

Een eerste kennismakingsafspraak duurt een halfuur en is gratis. Zo kun je kijken of het klikt tussen ons en ervaren wie ik ben en hoe ik werk.

Ik weet zeker dat je aangenaam verrast zult zijn over wat deze kennismaking al met je doet…

Praktische info

  • Coachingsessies: duren 1,5 – 2 uur
  • Kosten: 65 euro per uur (incl. BTW) en inclusief materiaal. Je betaalt per sessie
  • Wanneer: Op afspraak, meestal elke 2 weken. Indien gewenst kan het vaker of later in je proces juist met langere tussenposes. Alles gaat in overleg: net wat jij prettig vindt.

Een coachingstraject varieert van persoon tot persoon en ligt tussen 3 en 12 sessies. Hoeveel sessies je nodig hebt, is afhankelijk van zowel je hulpvraag/problematiek, maar ook van waar jij nu in je eigen stroom staat. Elk proces en dus elk traject is persoonlijk.

We bekijken samen per keer hoe het gaat en hoe je verder wilt. Het gaat er juist om dat jij weer ervaart dat jij je eigen leven creëert; jij als regisseur, als stralende middelpunt in het leven dat jij wilt. Jij voelt daardoor zelf heel goed aan of je nog een afspraak wilt of dat je wilt stoppen voor nu.

Ondanks het feit dat je nergens aan vast zit, is het mijn ervaring dat er meestal gemiddeld 6 sessies nodig zijn. 

Wie komen bij mij terecht?

Soms kennen ze mij persoonlijk, soms kennen ze mij van social media, sommigen hebben een workshop bij me gedaan en willen daarna persoonlijk verder gecoacht worden. kortom: het verschilt. Voor sommige cliënten ben ik de eerste stap naar verandering.

Andere cliënten voelen zich niet gehoord in de reguliere mentale gezondheidszorg, of merkten in de reguliere psychologische trajecten die ze tot nu toe deden, weinig tot geen resultaat. Soms is de wachttijd bij een psycholoog simpelweg te lang voor ze en willen ze meteen nu met zichzelf aan de slag.

Ook heb ik veel cliënten gehad die al langer met hun spirituele groei en innerlijke ontwikkeling bezig zijn, bijvoorbeeld middels opleidingen, cursussen en workshops, maar voor wie alle puzzelstukjes voor hun gevoel nog steeds niet lekker passen.

Mijn ervaring is dat ik help de puzzelstukjes tot een werkend en passend geheel te brengen. Bam: ineens voel je het en merk je het!

Let’s go!

Wat je reden ook is: Ik maak er bij iedereen werk van om zo snel mogelijk te kunnen beginnen. Júist om de kracht van je besluit tot verandering in beweging te houden. Je hebt de impuls van binnenuit gekregen om te willen bewegen van hoe je je leven nu ervaart, naar Beter. Dat moet niet maanden weer in de ijskast moeten… nee, daar moet vlot naar gehandeld worden.

De impuls van binnenuit jezelf voelen én volgen, dat is juist waar mijn coaching om draait.

Vandaar dat ik het cruciaal vind, om snel tot een eerste afspraak en start van je traject te komen. Hou de momentum erin!

Veel van mijn cliënten komen via-via bij me terecht door verhalen en positieve ervaringen van andere enthousiaste cliënten van mij die ze kennen:  Die nieuwe cliënten willen vaak al meteen een eerste afspraak gelijk lekker aan de slag en slaan de vrijblijvende kennismaking over. Een soort vliegende start. Ook dat kan.

Meteen in de daadkracht vanuit jouw beslissing dat je je gelukkiger, fijner, blijer, rustiger en sterker wilt voelen: top! Die cliënten die al meteen in zichzelf een JA voelen, slaan de gratis kennismaking vaak over en willen gelijk de eerste afspraak al een volledige sessie. In dat geval is dat meteen een betaalde sessie.

Kortom: Per direct een nieuwe start of eerst rustig aankijken of het wat voor je is, evenals hoe lang je doorgaat: Jij bepaalt waar je behoefte aan hebt!

Kinderen en tieners

Omdat hulp voor je kind zoeken meestal toch iets anders voelt dan hulp voor jezelf, leg ik dat hier iets uitgebreider uit.

Meestal is de eerste sessie met vader en/of moeder met het kind erbij. Als het kind aangeeft het ook prima te vinden zonder papa of mama, ga ik bij voorkeur z.s.m. verder met het kind alleen. De ervaring leert, dat er dan makkelijker tot de kern te komen is. Het kind is namelijk de cliënt.

Ik doe vervolgens meestal 4 sessies met het kind of de tiener alléén. De 5e sessie is voor de ouder(s), zonder het kind. Ik heb voor die tijd al met het kind besproken wat er wel of niet door mij doorgesproken mag worden met papa en mama in die 5e sessie. Meestal vinden ze het juist prettig dat er openheid is en vinden ze dat alles door mij besproken mag worden.  Maar: ze bepalen zelf.

In de 5e sessie bespreek ik daarom met jullie als ouders wat er in dit traject tot nu toe aan bod gekomen is. We kijken naar wat jullie tot nu toe thuis zien en ervaren tijdens dit traject bij je kind en wellicht daardoor ook in jezelf.

We kijken samen naar de werkstukken die hier en thuis gemaakt zijn. Ik praat met jullie over wat we daarin afgebeeld zien, hoe dit was voor het kind en welke eventuele inzichten dit werk het kind gaf. Ik ga in op mijn ervaringen en visie. We kijken naar de behoeftes en beleving van je kind en de mooie rol die jullie als thuisfront hierin kunnen wellicht kunnen vervullen, kortom: beter zicht op welk nieuw pad zich ontvouwd. 

Wat ik vaak zie, is uiteraard dat het kind voelbaar en zichtbaar zelf lekkerder in zijn vel zit en klachten verdwijnen. Maar ook dat de overige gezinsleden iets in zichzelf en in de gezinsdynamiek ten goede voelen verschuiven. Minder spanning in huis, betere sfeer, alles en iedereen loopt soepeler. Een win-win-situatie wordt het dan.

Het kan ook zijn dat je als ouder tijdens dit traject stuit op een behoefte in jezelf waar je graag mee aan de slag wilt in een eigen coachingstraject. Kies voor jezelf en laat me weten als je er verder mee wilt, dan regelen we dat.

In deze sessie met de ouder(s) overleg ik ook met jullie het eventuele vervolg van het coachingstraject van het kind. Is er nog verdieping nodig? Speelt er ondertussen een extra of juist heel andere hulpvraag waar we nu pas zicht op hebben? Samen bepalen we of we verder gaan. Als we doorgaan, komt er wederom na een paar keer een zelfde evaluerende sessie.

Kinderen staan nog dicht bij wie ze echt zijn. Ze staan nog dicht bij hun bron en ze zijn enorm intuïtief en flexibel daardoor. Aangeleerde en opgepikte pijnlijke -of ongelukkig makende- denkpatronen weer afleren, gaat sneller bij hen dan bij volwassenen. Het is eenvoudiger dan bij volwassenen om ze terug te brengen naar hun eigen essentie en innerlijke leiding. Hierdoor zie ik nog sneller resultaat bij kinderen dan bij volwassenen in mijn coaching.

Afspraak maken?

Je kunt me bellen of bereiken via Whatsapp op tel: 06-51 25 99 29

of mailen: Jennifer@hartenlichtcoaching.nl

Overleg met me waar je behoefte aan hebt en we maken op korte termijn een afspraak. Ik ontmoet je graag!

Hartelijke groet,

Jennifer

dit is een test voor de footer text