Een dag of een dagdeel kunstzinnig werken aan een thema

Wil je eens in een kleine groep werken aan een vooraf vastgesteld thema? In deze workshops van max 6 personen ga je ieder je eigen proces in een bepaald thema onderzoeken en uitwerken op creatieve wijze. Het zijn gezellige, verrijkende, verbindende, inzichtgevende en zielsvoedende workshops met gelijkgestemden. Ondergedompeld worden in kennis, creatief en kunstzinnig werk.

Al deze workshops zijn een cadeautje voor jezelf en wellicht voor een ander met wie je dit graag samen wilt doen. Het maakt niet uit of je jezelf beschouwt als ‘helemaal niet creatief’. Artistiek zijn is niet nodig: Iedereen kan dit! Wat je nodig hebt is de wil en dapperheid om AUTHENTIEK te willen zijn. Op komen dagen als jezelf en nieuwsgierig zijn naar wat je ontdekt. Kom jezelf ontdekken. Je zult versteld staan van wat het met je doet en welke intuïtieve creatiekracht jij in je hebt. 

Workshopaanbod

"

De Magie van het Innerlijk Kind

Je innerlijk kind is hopelijk een bron van plezier, speelsheid, genieten en nieuwsgierigheid in je leven. Maar als je als volwassene het gevoel hebt dat je blijft struikelen in oude patronen, als je herhalende pijnlijke situaties in bv relaties blijft tegenkomen, je eigen gedachten je lamleggen en je enorm getriggerd wordt door ogenschijnlijk kleine dingen? Dan is het vrijwel zeker datje innerlijk kind pijn heeft die nog niet geheeld is.

Deze kindversie van ons, leeft in ons allemaal, maar staat onbedoeld te vaak aan het roer in ons leven. En dat geeft problemen. Het innerlijk kind zien, horen en helen is wat we doen in deze workshop.

Laat je leiden op een betoverende reis van zelfontdekking en heling. Luister naar de wijsheid en boodschappen die jouw innerlijk kind voor je heeft. Zie en voel hoe je innerlijk kind weer kind mag zijn en jij de regisseur in jouw leven bent. We gaan met hart, hoofd en handen aan de slag en transformeren zo het verleden naar een stralende toekomst vol groei en mogelijkheden.

Veerkracht

Depressie, stress, en burnout, zijn geralateerde problemen waar we steeds meer en steeds jonger, mee te maken hebben. Wist je, dat de keerzijde van stress niet ontspanning is, maar veerkracht? Veerkracht kun je ontwikkelen, zelfs als de stressor aanwezig is.

De levenskunst om je goed te voelen, ONDANKS omstandigheden en situaties waar je geen invloed op kunt uitoefenen, ga je leren in deze workshop. Leer de regie weer te pakken in je eigen leven. Contact maken met je kern en dat innerlijk landschap in beeld brengen, levert een schat op aan inzicht, wijsheid, zelfvertrouwen, kracht.

De REGIE weer terugpakken, ZINGEVING ervaren + een gevoel van VERBINDING en samenhang: dit samen geeft veerkracht en bestrijdt depressie, stress en burnout. Bewezen!

Je beLeving verandert omdat JIJ verandert. Je voelt je geen slachtoffer meer, je voelt veerkracht in tegenslagen en hebt vertrouwen in de toekomst. Een plezierig leven heb je zelf in de hand. Let’s go!

Zeg 's JA!!

Heb jij ook vaak het gevoel dat je eens uit je eigen weg zou moeten gaan? Dat je jezelf tegenhoudt en jezelf in de weg staat, niet verder komt?

Je kent hem wellicht: dat stemmetje in je hoofd dat jou altijd bekritiseert, remt, afvalt, klein maakt, tegenhoudt, ongeliefd, onzeker, niet goed genoeg en onbelangrijk doet voelen.

Dat stemmetje.. en de impact die het op je gevoel, keuzes en daadkracht heeft. Ben je je daar bewust van? Wie is dat stemmetje eigenlijk? Waar komt ‘ie vandaan? En nog belangrijker: kun je ervan afkomen?

In deze workshop storten we ons op de innerlijke criticus in creatieve en helende vorm! Transformeer je innerlijke criticus en ontketen jouw ware, krachtige zelf. Ervaar de vrijheid van meer “JA!” in je leven.

Is dit Intuïtie, of Denken?

Ervaar je vaak een soort innerlijke strijd tussen denken en voelen?  Waarom is het belangrijk om te weten wanneer je intuitie je iets probeert te vertellen … en wanneer het je hoofd is die je ergens voor waarschuwt?

Hoe herken jij intuïtie? Je gaat het ervaren, verbeelden, zien en herkennen. In deze workshop wordt het kraakhelder hoe je je inutïtie herkent en wat het volgen van je intuïtie je brengt.

Verlies-verwerking en rouw

Verlies is niet zozeer iets wat verwerkt moet worden, eerder iets wat emotioneel een plaats mag krijgen.  Tijd heelt weinig tot niks, genietend verder kunnen leven na verlies is absoluut een actief proces om bewust aan te gaan. Je hebt hierin je werk te doen, als je jezelf de beste, meest blije en sterke start in je nieuwe leven na je verlies wilt geven. En dit kun je absoluut!

Vanuit verbinding met diegene die je verloren hebt, je nieuwe leven bewust vorm geven, blijkt enorm veel ruimte te geven in je nieuwe leven. Rouw is rauw en kan dat heel lang blijven als je er niet actief en bewust mee aan de slag gaat. Leer hoe je actief via creatieve expressie, jouw verlies plaatst en zo bewust je nieuwe leven vorm geeft. Genieten, plezier in je nieuwe leven, vol zin en zinvol, het start NU!

HartsTocht - Intuïtief schilderen

Ontdek de kracht van intuitief schilderen en versterk jouw innerlijk kompas. In deze workshop leer je werken in lagen en krijg je talloze technieken aangereikt om mee te spelen op allerlei ondergronden en komt het samen op een groot doek. Creëer., heb plezier en speel!

Ondertussen werk je ongemerkt aan je zelfvertrouwen, zelfinzicht en het verband ontdekt tussen je schilderijen, je proces en je dagelijks leven. Het leven beleven is namelijk 1 grote creatieve oefening. Steeds schakelen, kiezen wat belangrijk is en waar je creerende kracht naartoe stroomt.

Door deze kleine creativiteit te oefenen in de workshop, leer je creatieve levenskunst in het groot toepassen: namelijk je dagelijks leven. Schrijf je nu in bij Hartenlicht Coaching en laat je innerlijke creatiekracht bloeien, via het doek naar je innerlijke en uiterlijke leven.  Je groeit en bloeit!

ZELF-liefde, ZELF-beeld, ZELF-vertrouwen

DE voorwaarde voor alles waar je zo naar verlangt: Geluk, liefde, die ideale relatie, financiële welvaart, lekker in je vel zitten, je geliefd voelen, gewild voelen, voelen dat je goed bent zoals je bent? JIJ bent de voorwaarde. Alles zit in JOU.  Jij bent de basis.

Als jij je echt voelt stralen in een overvloed van zelfliefde, trekt jouw innerlijke liefde als een magneet die liefde ook aan van anderen. Alles waar je zo naar verlangt, hoe je je wilt voelen, begint bij JOU, niet andersom.

Hoe doe je dat eigenlijk: Werken aan je zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfbeeld? Hier leer je het!

Levenswiel

Jouw leven in flow met de 4 seizoenen.

Dit jaarprogramma bestaat uit 4 workshops gericht op de cyclus van de natuur, afgestemd op de jaargetijden. Elke workshop vol rituelen helpt je met je innerlijke balans, rust en energie. Je gaat met beelden vormgeven wat leeft en telt voor jou. De workshops zijn los te volgen, of als compleet jaarprogramma.

 

  • Lente-equinox – Nieuwe verlangens, ideeën, inzichten, inspiratie. Wat ontkiemt er?
  • Zomer- zonnewende – Actie, ondernemen, ideeen uitwerken, naar buiten treden. Wat floreert en staat in bloei?
  • Herfst-equinox – Vruchten plukken van je groei en bloei, oogsten, dankbaarheid en succes voelen, maar ook loslaten, afscheid nemen en verlies ervaren. Wat neem je mee en wat laat je los?
  • Winter-zonnewende– Verdiepen, verstillen, reflecteren, rust, maar ook verwerken van verlies. Wat is er te zuiveren, te helen, nu je naar binnen keert?

Nieuws: Binnenkort ook

Online cursusaanbod

Ik ben momenteel bezig om mijn aanbod in workshops en cursussen ook in een online variant te ontwikkelen. Daarmee kun je straks thuis, in je eigen tijd en op je eigen tempo, werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zelfzorg, zelfliefde en kunstzinnige zielsexpressie middels mijn unieke werkwijze. 

Je zult daarbij ervaringen kunnen uitwisselen en online contact met gelijkgestemden kunnen hebben in een veilige, besloten groep voor deelnemers. Tevens ga ik het zo opzetten dat jullie ook MIJN persoonlijke contact, input, enthousiasme en liefdevolle steun in je eigen proces bij deze trajecten kunnen krijgen. Het wordt mooi!

Wil je op de hoogte van online aanbod blijven? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor mijn persoonlijke lijst en ga Hartenlicht Coaching natuurlijk sowieso volgen op de bekende socials! 

De workshops in de molen

Ik geef de meeste workshops slechts een paar keer in het jaar, hier bij mij in de molen in Schoonoord, voor groepjes van maximaal 7 mensen. Zodra ik nieuwe data inplan, zie je ze hier op de site. Meld je je aan voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe data voor zowel workshops als cursussen en heb je de eerste keuze bij het aanmelden. Zie je nog geen datum, maar wil je je wel graag een bepaalde workshop komen doen? Stuur me een bericht en laat je vrijblijvend op de wachtlijst plaatsen. Ik informeer je dan als ik de workshop naar jouw keuze gepland heb.

Alle creatieve materialen die je in deze workshops gebruikt, zijn inbegrepen in de prijs. De foto die je bij elke workshop hierboven ziet staan, is niet-specifiek voor de workshop in kwestie, maar zijn bedoeld om een beeld te geven van reeds gemaakt kunstzinnig werk. Ieders werkstuk zal eigen en uniek zijn, omdat het ieders authentieke zelf en unieke eigen proces reflecteert.

Nieuws & Inspiratie

Op de hoogte blijven van activiteiten, online cursussen, nieuwe data voor groepslessen? 

Zo nu en dan een persoonlijk, vermakelijk en herkenbaar verhaal 'a-la-Jenny', over een inspirerend onderwerp ontvangen?

Meld je hier aan en je hebt eerste keus bij inschrijven EN bent altijd als eerste vermaakt & op de hoogte! 

Gelukt! Je staat op mijn persoonlijke lijst, welkom!